علت یبوست چیست و چه عواملی احتمال ابتلا به یبوست را افزایش میدهند؟
اگر این علائم را دارید می توانید به صورت حضوری یا غیر حضوری یعنی تصویری، تلفنی و متنی با متخصصان گوارش و داخلی دکتر مایکو ارتباط برقرار کنید.
هموروئید بیماری بواسیر یا هموروئید تورم و التهاب عروق ناحیهی مقعدی است که به علت زور زدن بیش از حد حین اجابت مزاج مشکل در انواع مختلفی به وجود میآید و از عوارض شایع یبوست مزمن است.
درمان یبوست شدید با ماست : پروبیوتیک موجود در ماست نوعی باکتری مفید به شمار می رود که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و یبوست شدید را درمان میکند.
احساس فشار در زمانی که کودک در حال آموزش رفتن به دستشویی است
هنگامی که پدر و مادری صاحب نعمت داشتن فرزند می شوند، مسئولیت ها و نگرانی های آنها از لحظه ای که متوجه بارداری مادر می شوند...
سلام ممنونم ازمطالب مفیدتون.یه سوال داشتم من یه زن حدودا۴۰ساله هستم ازبچگی یبوست داشتم البته گاهی شدید.گاهی ملایم.بایبوستم یه جوری کنارمیام صبحهاحتمادولیوان آب جوشیده میخورم میوه هم زیادمیخورم .
از عوارض عدم درمان این بیماری می توانیم به این موارد اشاره کنیم:
سلام و ادب خواستم تشکر ویژه داشته باشم از جناب دکتر من چندین ساله یبوست شدید دارم به دستورات شما عمل کردم و دارم بهتر میشم امید وارم صحیح و تندرست باشید
لوبیپروستون : این داروی با فعال کردن کانال کلرید باعث افزایش ترشح یون کلرید از سلول های مخاط روده به درون کولون روده میشود. سپس به دنبال یونهای کلرید، یونهای سدیم و آب به داخل کولون روده حرکت میکنند و باعث نرمی مدفوع میشوند.
معاینه انگشتی : ممکن است پزشک طی یک معاینه بالینی، بیماری عامل یبوست را شناسایی کند.
گاهی با بالا رفتن سن ممکن است لازم باشد از داروهایی استفاده کنیم، که بر عملکرد دستگاه گوارش اثر قرص یبوست ژری لاکت گذاشته و باعث بروز یبوست میشوند.
اگر هنوز مشکل یبوست دارید، یک متخصص مراقبت های بهداشتی ممکن است داروهایی را برای کمک به شما تجویز کند، مانند:
برای درمان یبوست در خانه می توانید یک سری موارد را رعایت کنید که کمک کننده اند.